Laulasmaa 2.- 8.10

Runsaat viisikymmentä iloisia matkaajia suuntasi kylpylämatkansa Tallinnan lähellä sijaitsevaan Laulasmaa Spa Hotelliin. Ryhmää vetivät Tytti ja Aulis Laakso. Laaksot yhdessä osaavan tiimin kanssa pitivät huolen siitä, ettei alakulo päässyt iskemään matkalaisiin. Vain pieni osa matkalta otetuista valokuvista kyettiin tallentamaan matkamuistelon osaksi.

Laulasmaa Spa Hotelli Virossa on kietoutunut rauhaan – sinne, missä elämä kuin itsestään etsii kululleen uuden, hitaamman uoman. Metsän ja meren, hiljaisuuden ja rauhoittavan huminan rajalle, vain puolen tunnin automatkan päähän Tallinnan keskustan vilinästä, tarjoten lempeää lomailua, mukavaa oleilua, juuri parahiksi huvia, mieluisia makuja, hyvinvointia merestä, luovan työn tunnelmaa ja ihmeenkaunista hiekkarantaa. Hotellin lähellä sijaitseva metsä ikimäntyineen on kokemisen arvoinen elämys.

Aktiivilomalaisille hotelli ja sen ympäristö tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Esimerkiksi reippaan kävelylenkin jälkeen matkalaista odottaa merenrannalla sijaitseva spa- ja konfrenssihotelli, missä voi rentoutua kylpylä- ja uima-allasosastolla monine saunoineen, lisäksi korkeatasoinen ravintola tekee matkasta täydellisen. Lisäksi matkalainen voi hemmotella itseäsi erilaisilla kauneushoidoilla.

Ja nyt kaatuu puu
Illanvietossa oli hauskaa
Tytti ja Aulis
Nyt lähdettiin ostoksille